Utwórz Księga Gości

Opinie o nas

Szkolenie u Pana Krzyśka to prawdziwa przyjemność. Jakiś czas temu szkolił się w PROLOGOS mój brat a teraz ja się załapałem. Jest super atmosfera a umiejętności nabywam niejako "przy okazji". Drzew do ścięcia cały zrąb - nie ma lipy.
Polecam ten kurs. Jeszcze zrobię sobie szkolenie do prac z zastosowaniem technik linowych - to mnie bardzo ciekawi.
Pozdrowienia dla kolegów z kursu listopad/grudzień :)))))))))))))))))))))))

sob., 04/14/2012 - 12:20

Wszystkim NOWYM PILARZOM zazdroszczę osobistej znajomości z p. Krzysztofem. Od jakiegoś czasu utrzymujemy korespondencję ale to nie to samo. Na kurs jednak się nie zapiszę, bo to już nie w moim wieku. Jednakże ciągle uczę się czegoś nowego, także i z dziedziny ścinki drzew -właśnie od p. Krzysztofa! Szczególna wiedza i umiejętności ścinania drzew, zwłaszcza tych wielkich i trudnych, jest w posiadaniu doświadczonych pilarzy. Piszę blog, także z intencją gromadzenia takich szczególnych umiejętności w jednym miejscu. Z przyjemnością widzę nowe, dobre wpisy na tej stronie. stregahan

sob., 04/07/2012 - 12:52

dopiero na kursie zobaczyłem i zrozumiałem jak fajna i ciekawa jest praca pilarką, Pan Krzysztof jest bardzo charyzmatycznym człowiekiem, ogromna wiedza instruktora i umiejętność przekazania jej w praktyce przy okazji bardzo sympatyczne podejście do uczniów i świetne porozumiewanie się. Dziękuję za kurs i wszystkim polecam.

śr., 04/04/2012 - 23:27

witam:)widzę same pozytywy, ale jak nie chwalić kursu przeprowadzonego przez Pana Krzysztofa.Tak jak nie którzy tu piszący poszedłem na kurs "po papierek", bo już nie jedno drzewo z życiu obaliłem, ale kurs otworzył mi oczy, dopiero na nim zrozumiałem jak duże mam barki.I tu wielkie podziękowania dla Pana Krzysztofa za kompetencje. umiejętność przekazania wiedzy i za bardzo sympatyczna atmosferę na kursie, aż zal było go kończyć.Jestem bardzo zadowolony tak jak reszta chłopaków z mojego grupy. Kurs godny polecenia !!!!!!!!!!! pozdrwiam

śr., 03/28/2012 - 21:26

Dzięki za dobre słowo :)). Szkolenie młodzieży łatwe nie jest, ze względu na pewną nazwijmy to niesforność materii, która w dodatku z trudem akceptuje relacje -jakby nie patrzeć - "dupy i kija". I tu muszę przyznać, że będę Was miło wspominał. Dzięki za zaangażowanie i dobrą współpracę. I niech wiedza idzie z Wami w las, co daj Boże -Amen!

wt., 03/27/2012 - 19:52

Jestem uczniem Technikum Drzewnym w Garbatce - Letnisko. Idąc na kurs obawiałem się jak to będzie... ale gdy poznałem pana Krzysztofa zrozumiałem, że nie będzie tak źle... pierwszy dzień jakoś minął ale kolejne były coraz lepsze... pan Krzysztof potrafi przekazać tą wiedzę którą on sam posiada. Moim zdaniem współpraca na kursie z panem Krzysztofem była super... mam nadzieje że pan instruktor też tak o nas myśli... te dwa tygodnie praktyki w lesie mineły nam szybko... chętnie dla przyjemności poszedłbym na ten kurs jeszcze raz.. aby przeżyć to wszystko od nowa. Polecam aby wybrać firmę pana Krzysztofa... bo po prostu jest super.

sob., 02/18/2012 - 10:56

Witam! Świetna witryna i bardzo dobry Poradnik! Zajrzałem trochę przez przypadek (Google -wysoka pozycja!) i link niezwłocznie zamieszczę na swoich stronach. Życzę jeszcze więcej sukcesów i satysfakcji. Łączę pozdrowienia, z poważaniem stregahan

pt., 01/27/2012 - 21:02

Idąc na kurs wiedziałem co może mnie czekać, bo pracuję w "branży":) ale dopiero dzięki kursowi dobrze wiem co robię. Jeszcze raz bardzo dziękuję za świetną atmosferę i przede wszytkim za mozliwość nauczenia się wielu rzeczy przydatnych w praktyce od ludzi, którzy znają się na rzeczy, w szczegolności wielkie dzięki dla Pana Krzyśka. Polecam!

wt., 01/24/2012 - 21:50

Na wstępie wielkie podziekowanie Panu Krzysztofowi, za tą wiedze którą w tak umiejętny sposób potrafił nam przekazac. Polecam wszystkim kurs w prologos, na tym kursie kazdy skorzysta zarówno ten początkujący jak i doświadczony. Pozdrawiam Panie Krzystofie i chłopaki z Kobiór styczeń 2012.

wt., 01/24/2012 - 07:44

Witam , jestem właścicielem firmy zajmującej się wycinką i na kurs przyszedłem pro-forma , aby uzyskać uprawnienia i żeby żaden pilarz nie opowiadał mi bajek. Choć wcześniej położyłem wiele drzew dopiero teraz zrozumiałem , że każdy ruch pilarki ma wpływ na łatwość oraz kierunek obalenia drzewa , jak również na zużycie sprzętu.Kurs przerósł moje oczekiwania , a należę do tych "wymagających":).Pozdrawiam

pon., 01/23/2012 - 19:36

Kurs wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Spowodował, że poznałem, co tak naprawdę oznacza ścinka drzew. Pan Krzysztof jest bardzo dobrym fachowcem, który posiada ogromną wiedzę i potrafi ją przekazać. Polecam!!!

wt., 04/24/2012 - 00:08

Pan Krzysiek super przygotowuje do zawodu.Niezapomniane wrażenia z lasu.Polecam gorąco.

czw., 07/26/2012 - 22:39

Po kursie u Pana Krzysztofa i ogromnej wiedzy, którą mi Pan przekazał mimo mojego młodego wieku i jeszcze nie zbyt dużego doświadczenia mogłem szczycić się zajęciem 3 miejsca w II Mistrzostwach Drwali Beskidzkich. Pozdrawiam Panie Krzysztofie i dziękuje za ogromny wkład w moją wiedzę.

śr., 02/26/2014 - 20:56

Ukończyłem ten kurs niedawno i jestem bardzo zadowolony. Profesjonalni instruktorzy, bardzo miła, domowa atmosfera no i opieka nad przyjezdnymi ze strony pana Krzysztofa. Mieszkam w Malborku i do Bielska Białej jest daleko, ale jak tylko finanse pozwolą wysyłam na kurs syna i kolegę, bo wiem że po takim szkoleniu będą po prostu pracowali dobrze i bezpiecznie. Serdecznie polecam i rekomenduję wszystkim! Pozdrawiam serdecznie instruktorów! Robert Jamroz

sob., 12/14/2013 - 13:32

Jestem bardzo zadowolony z kursu odbył sie on w bardzo dobrej atmosferze. A pan Krzysztof bardzo dobrze uczy tego fachu po prostu zna się na rzeczy i widać że lubi to co robi i za to go szanuje. Nauczył mnie bardzo dużo za to mu dziekuje. I zainteresowanych kursem pilarza polecaam.

pon., 06/17/2013 - 16:27

jestem zadowolony,odbylem kurs w bardzo milej atmosferze pan krzysiek bardzo fajnie przekazuje wiedze ktora posiada,dba o kursantow,bardzo solidna firma bardzo polecam

sob., 06/01/2013 - 19:08

co tu dużo się rozpisywać... profesjonalne podejście do sprawy i tyle ;) zdrówka dla Syna życzę z Mazur. pozdrowienia

pon., 05/13/2013 - 20:23

Po pierwsze-wybacz p.Krzysiek i szanowni przed i po mówcy,ale jak długo żyję tak jeszcze nie widziałem tyle wazeliny w jednym miejscu.Po drugie-szlag mnie trafia że muszę zgodzić się z tymi opiniami.A po trzecie i ostatnie-to czego się nauczyłem(a było tego trochę) na tym kursie, to moje. Dzięki "Szef" i pozdrowienia dla Mikołaja. Aha,oczywiście polecam!

wt., 03/19/2013 - 20:07

Kurs zrobiłem przy okazji kursu arborystyczngo. Bardzo profesjonalna organizacja, dobry sprzęt, bardzo duże doświadczenie Ojca Dyrektora oraz fajne podejście do kursanta sprawia, że ze z zapałem chcę polecić tę szkołę. Pozdrawiam:)

pon., 02/25/2013 - 22:22

Całym sercem dokładam się do opinii poprzedników,WIELKIE dzięki Panie Krzyśku.

wt., 01/15/2013 - 21:16

Jeżeli kto chce naprawdę dobry kurs ścinki drzew zrobić!!! To tylko PROLOGOS!  Kurs pilarza u Pana Krzyśka robiłem jesienią. Byłem sceptycznie nastawiony, jednak po pierwszym dniu kursu byłem zafascynowany ogromną wiedzą i techniką jaką dysponuje Pan Krzysztof, u niego niema lipy, jego metoda i umiejętność przekazania tej sztuki sprawia że każdy maślok po kursie stoi na twardym gruncie, ta wiedza dziś niesamowicie usprawnia moją prace. Sprawdziło się też powiedzenie, że Leśnicy i Pilarze to Zacni, Twardzi ludzie o wielkiej Duszy i Sercu, takim jest Instruktor Krzysztof, dzisiaj w Polsce mało takich. Dzięki jeszcze raz Panie Krzysztofie.

czw., 09/27/2012 - 07:50

Mimo że na kurs przyszedłem już z pewnym doświadczeniem ,nauczyłem się i dowiedziałem mnóstwa nowych rzeczy i to nie tylko na temat ścinki ale również pielęgnacji drzew.  Fajna atmosfera ,przesympatyczna kadra (cieszę się bardzo że dane mi było poznać i pozdrawiam ;)) do tego wszystko w pięknych beskidzkich okolicach. Szczerze polecam  

pt., 07/27/2012 - 11:09

Ha, cóż, nie ma to jak dobre wieści... Tak bywa, jak ziarno dobrej wiedzy trafi na dobrą glebę hehe. Miło, że pamiętałeś, żeby się pochwalić :) Mogę Ci tylko gratulować. To Twój sukces i wiem, że nie spadł z nieba, musiałeś trochę potu wylać, żeby dojść do wprawy w tej zabawie... Jeszcze raz KOŃGRATULEJSZYNS!

sob., 12/31/2011 - 10:19

Zgadzam sie z moimi kolegami wszystko pierwsza klasa,pozbylem sie zlych nawykow,poznalem techniki o ktorych nie mialem zielonego pojecia.Dziekuje panie KRZYSIU

pt., 12/16/2011 - 20:09

Dzięki Fojtusiu za dobre słowo :). Gdyby Cię drzewo znowu nie chciało słuchać - dzwoń :))

sob., 11/26/2011 - 10:02

No nareszcie doczekałem się możliwości wpisania kilku słów na stronie 'prologosa'. Pan Krzysiek dotrzymuje słowa... ;) Jako pracujący kilka lat pilarką bez uprawnień poszedłem na szkolenie z myślą byle dostać papier. Przecież o ścinaniu drzew wiedziałem prawie wszystko. Jak to mówią w reklamie pewnego piwa -prawie robi wielką różnicę. Po drugim dniu praktyki stwierdziłem, że w temacie scinki drzew wiem że nic nie wiem hehe. dziekuję panie Krzyśku za miłą atmosferę i naukę, która poszła ze mną w las :). Nawet tego "maśloka" panu daruję :)) Polecam wszystkim. Miła atmosfera, instruktor -fachowiec, rozsądna cena.

sob., 11/26/2011 - 12:16

Musze powiedzieć, iż szkolenie zostało przeprowadzone w sposób profesjonalny. Fachowa oraz szeroka wiedza prowadzącego, konkretne odpowiedzi na zadawane pytania. Polecam!!!

Kurs kursowi nie równy. Dwa tygodnie w lesie ścinaliśmy drzewa, nie sposób było się czegoś nie nauczyć. Wiedza którą tam uzyskałem, bardzo przydaje się w praktyce przy dużych, jak i przy małych drzewach. Nie ma co więcej mówić. Pan Krzysztof, to chyba jeden z niewielu ludzi, którzy potrafią przekazać wiedzę i umiejętności podczas obalania drzew. Serdecznie dziękuję za kurs i pozdrawiam wszystkich chłopaków, którzy odbywali kurs, w styczniu, w Bielsku. :)

Miałem kurs pilarza 3 tygodnie.
Firma PROLOGOS prowadziła ten kurs. Moimi instuktorami byli panowie Krzysztof Popiołek i Jan Byrdziak. Było SSSSUUPER. Nauczyli mnie bardzo dużo rzeczy.
Pozdrowienia dla instruktorów i wielki ukłon. Chyle czoło przed nimi. Dzięki wielkie.
Pozdrowienia dla chłopaków którzy byli ze mną na tym kursie.

Po 27-miu latach pracy w całkiem odmiennej branży chciałem? musiałem? jak zwał tak zwał zmienić zawód, wybór padł na ścinanie drzew. Wiedzę i doświadczenie miałem w tym kierunku raczej niewielkie. Piła łańcuchowa była w gospodarstwie od zawsze ale czy cięcie drewna do kominka daje powód żeby się nazywać drwalem, szczerze wątpię. Musiałem zdobyć wiedzę i oczywiście dokument potwierdzający moje umiejętności. Wybór padł na firmę PROLOGOS szybko przekonałem się że był to najlepszy wybór z dostępnych na rynku. Od pierwszego telefonu do Pana Krzysztofa czułem że będzie dobrze. Myliłem się nie było dodrze było BARDZO DOBRZE wręcz znakomicie. Kontakt telefoniczny świetny, zakwaterowanie znakomite, pomoce dydaktyczne i wykłady teoretyczne na wysokim poziomie a sprzęt techniczny z najlepszej pułki. Lecz najbardziej chylę czoła przed instruktorami w jaki sposób przekazywali mi swoją wiedzę podczas praktycznych zajęć na zrębie, w każdym słowie i ruchu widać było ich ogromne doświadczenie jako drwali i znakomite przygotowanie pedagogiczne. Każdemu serdecznie polecam Krzysztof

Witam muszę przyznać kurs pilarza prowadzony przez pana krzysztofa popiołka i przez pana jana brydziaka był znakomity dużo mnie nauczyli przez 3 tygodnie szkolenia .. pozdrowienia dla całej grupy z włodawy

Możliwość uczestniczenia na kursie w PROLOGOS w tak miłej atmosferze i pod okiem tak profesjonalnego instruktora jakim jest Pan Krzysztof to była czysta przyjemność pozdrowienia z Sierot no i oczywiście polecam wszystkim :-)

Jestem bardzo zadowolony z kursu Pan Krzysztof posiada duże doświadczenie które umiejętnie przekazuje i z największego maśloka zrobi prawdziwego pilarza polecam wszystkim kurs w PROLOGOS

Przed rozpoczęciem kursu pilarza,drwala pilarkę widziałem tylko na półkach sklepowych.Jednak potrzeby mojego zakładu pracy spowodowały ,iż w dniach 25.01-06.02.2016r. miałem przyjemność zdobyć wiedzę teoretyczną i praktyczną w tym zawodzie.Był to dla mnie jeden z najlepszych kursów zawodowych w moim życiu, a żyję już dość długo.Przygotowanie teoretyczne i praktyczne prowadzącego kurs pana Krzysztofa Popiołka jest w pełni profesjonalne.Olbrzymia wiedza, doświadczenie zawodowe i pedagogiczne prowadzącego jak też i jego instruktorów powoduje,ze atmosfera w jakiej przebiega szkolenie jest znakomita.Poznałem bardzo wiele zagrożeń i problemów jakie występują w pracy pilarza , drwala i dość szybko nabyłem umiejętności praktyczne.Oczywiście nieraz i nie dwa dostałem od pana Krzyśka kijkiem po hełmie ale przez to wiedza i umiejętności się utrwalały.Sam teren zrębu w nadleśnictwie Żory był taki ,że nauczyć się można było każdej metody występującej przy ścince drzew.Dlatego też jeżeli ktoś jeszcze się zastanawia jaką firmę wybrać to polecam PROLOGOS pana Krzysztofa Popiołka, gdyż uważam ,że są najlepsi na rynku.Zaznaczam ,że praca przy ścince drzew jest bardzo niebezpieczna , z tego też względu do nauki tego zawodu należy wybrać prawdziwych fachowców.Pozdrowienia dla chłopaków z kursu,(Tomka , Mateusza,Sylwestra,Bartosza,Łukasza, Szymona).Tak trzymać ojcze instruktorze. Ps.jak podczas ścinki napotkam na jakiś problem z którym sam sobie nie poradzę zgodnie z umową dzwonię do pana po pomoc panie Krzyśku.

Witam
Polecam gorąco kurs u Pana Krzyśka. Wiedza zdobyta podczas szkolenia i atmosfera bezcenna + nowe znajomości no wiecej chyba nie trzeba pisać:) Nowy papier pilarza drwala to nowe mozliwosci w pracy zarobkowej na rynku. Pozdrawienia dla instruktorów i ekipy kursantów :)

Bardzo miła atmosfera na kursie, dobry nauczyciel, umie przekazać swoją wiedzę, dobry sprzęt. I co tu więcej pisać  Naprawdę polecam

pracuje w "branży " 10 lat coś się nauczyłem ,nawyki poprawiłem itp.jestem zadowolony jednym słowem profesjonalizm instruktorów ,duża wiedza, dobry sprzęt i co najważniejsze dobra atmosfera zero stresu pozdrawiam i polecam
Krzysiek K

Witam wszystkich. Odbyłem kurs w bardzo miłej atmosferze oraz poznałem nowych ludzi z innych stron Polski. Na szkoleniu był czas na pracę jak i chwilę relaksu. Nauczyłem się wiele przydatnych w pracy ruchów pilarką, które w mniejszym stopniu powodują zmęczenie i ułatwiają pracę a co ważniejsze zwiększają bezpieczeństwo pracy. Wysłuchałem również wiele innych porad, które nie sposób wymienić i opisać a wywierają one wielki wpływ na bezpieczeństwo pracy, co uważam za najważniejsze. Na prawdę polecam kurs w PROLOGOSie wszystkim zainteresowanym. Pozdrawiam z Suchowoli. Łukasz Hołownia

pt., 12/16/2011 - 19:58

Wyjątkowo szykowne Maśloki mi się tym razem trafiły. Z żalem przyjdzie mi się z Wami rozstać. Dziękuję za zaangażowanie i współpracę. Mam nadzieję, że DO ZOBACZENIA na ścieżkach życia. I pamiętajcie - poziom piły i pięć metrów!!! -Ojciec Instruktor :)

pt., 12/16/2011 - 18:43

<p>Na samym wstępie chcę podziękować instruktorowi Panu Krzyśkowi. Człowiek wielkiego formatu , wiedza którą posiada na temat ścinki pielęgnacji drzew jest niebywała, godna podziwu. 16 lat pracy w lasach umiejętność przekazania wiedzy to wielki atut naszego instruktora. Człowiek na właściwym stanowisku. Przed kursem myślałem, że wiem prawie wszystko na temat ścinania drzew stojących, teraz wiem że nawet piły nie umiałem trzymać poprawnie ;-) Gorąco polecam firmę Prologos, w której odbędziesz profesjonalny kurs dzięki wykwalifikowanej kadrze. Pozdrawiam również chłopaków z kursu w Kobiórze przez ó zamknięte i r na końcu ;-) Wojtek z Krakowa</p>

pt., 12/16/2011 - 15:32

Zgadzam się z przedmówcami kurs jest na bardzo dobrym poziomie, rozsądna ceena i świetna atmosfera.

wt., 12/13/2011 - 05:58

kurs 1 klasa

Kurs w PROLOGOS jest super! Polecam każdemu. Pozdrowienia dla wszystkich chłopaków z kursu w Gorzowie Wielkopolskim :))

Szkolenie w PROLOGOS to prawdziwe połączenie przyjemnego z pożytecznym. Przyjechałem na kurs jako jeden z tych, co to tylko "papier" potrzebują, bo ścinać drzewa to ja przecież umiałem. Hmmm... taktownie i bez użycia siły zostałem wyprowadzony z błędu...  :)) Teraz rozumiem co robię i wiem jak te drzewa "rżnąć" tak, żeby to one mnie słuchały a nie ja ich heh. I jakby leśniczy po wizycie na moim zrębie bardziej zadowolony... Dziękuję za nauki i
pozdrawiam wszystkich chłopaków z kursu w Kłodawie :))
POLECAM szkolenia w tej firmie :)))))))))))))))))))))

Kurs pilarza pod okiem p.Krzysztofa i w spół instruktorów to pełen profesjonalizm i ciekawe nowe doświadczenia w zakresie ścinki i pielęgnacji drzew. Polecam profesjonalizm i fachowość firmy PROLOGOS. Pozdrawiam.

Gorąco polecam!. Przy WIELKIM profesjonalizmie atmosfera piknikowa. Pan Krzysztof troszczy się o wszystkich i każdego z osobna jak dobry ojciec o swoje dzieci. Jeszcze się taki nie narodził , którego Pan Krzysztof by nie wyszkolił na profesjonalnego pilarza. Pozdrowienia dla Pana Krzysztofa i pozostałych instruktorów, Panów Janka, Michała i Mikołaja.

Kurs na wysokim poziomie merytorycznym. Wiedza przekazywana kursantom jest rzetelna, fachowa, poparta wieloletnim doświadczeniem instruktorów - nie jedno drzewo obalili ;). Podczas kursu dużo uwagi było poświęcone bezpieczeństwu i wypracowaniu odpowiednich zachowań przy ścince. Atmosfera jaka panowała na szkoleniu była bardzo miła i przyjazna, a że ze słodyczy najbardziej lubię kiełbasę, to dwa tygodnie z kiełbasą ogniskową - bezcenne!!! :):):) Polecam każdemu kto oprócz wyrobienia papierka chce się czegoś nauczyć!
Pozdrawiam

Jestem bardzo zadowolony. Wiedza praktyczna jak i teoretyczna, którą wyniosłem z kursu bardzo przydaje mi się w pracy. Instruktorzy znający się na fachu, zawsze pomocni i wyrozumiali " NIE MA DRZEWA KTÓREGO NIE DA SIĘ ŚCIĄĆ ". Polecam Szkółkę PROLOGOS. Czas spędzony w towarzystwie Instruktorów i ludzi których tam poznałem zawsze będę dobrze wspominał. Pozdrawiam :)

Szkolenie super jak to u Pana Krzyśka, jak trzeba to mięsem trochę pojedzie- no ale jak trafi się taki co wcześniej piłę widział na wystawie sklepowej to nie dziwota, ekipa super, nocleg ok, warto było jechać 500 kilometrów. Merytoryka na 6, jedyna osoba jaką spotkałem, która zajmuję się tylko i wyłącznie szkoleniami pilarzy. jakość jakość i jeszcze raz jakość POZDROWIENIA DLA SUPER INSTRUKTORA I ŻABCI !!!!

Zapisałem się z pewną taką nieśmiałością... Szkoleń miałem w życiu kilka i większość to był "dopust boży"...
To czego doświadczyłem na kursie pilarza w PROLOGOS... kurcze, nie chcę popaść w przesadę, ale chłopaki wiedzą o co chodzi w te klocki :)))))))))
POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cześć leśni ludzie,
jestem arborystą, pielegnacją drzew zajmuję się od kilku lat, z pilarką mam do czynienia od dziecka. W pewnym momencie przychodzi ten czas, że potrzebujesz czegoś więcej, przede wszystkim wiedzy jak prawidłowo wykonać obalanie drzew i przerzynkę drewna. U mnie to nastąpiło w wieku 42 lat :) Może i późno, ale lepiej późno niż za późno:) Tak potwierdzam opinie poprzedników, że u Pana Krzysztofa Popiołka nauczysz się wszystkiego zarówno teoretycznie i praktycznie. To kurs dla twardych zawodników, ale warto. Polecam z czystym sumieniem. Ponadto ta atmosfera leśnego, pierwotnego życia oraz pogawędki przy żywym, prawdziwym ogniu ehhh. Przeżycia bezcenne. Koniecznie trzeba to przeżyć na własnej skórze. Śmiało dałoby się napisać dobra książkę pt. "Sekretne życie pilarzy u Popiołka". Pozdrawiam serdecznie Panie Krzysztofie i jesteśmy w kontakcie :)

Filtered HTML

  • Adresy internetowe są automatycznie zamieniane w odnośniki, które można kliknąć.
  • Dozwolone znaczniki HTML: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Znaki końca linii i akapitu dodawane są automatycznie.

Plain text

  • Znaczniki HTML niedozwolone.
  • Adresy internetowe są automatycznie zamieniane w odnośniki, które można kliknąć.
  • Znaki końca linii i akapitu dodawane są automatycznie.

Karty pionowe

Partnerzy